Nyheter

     

Välkommen till Alpnaering


Alpnaerings sortiment utvecklas och tillverkas i Schweiz av familjeföretaget Nahrin AG.Välkommen till Alpnaering det sunda alternativet!
Alla produkter består av fina råvaror med lågt saltinnehåll, lite eller inget fett..
Flera av våra produkter är även glutenfria.

Förutom våra populära kryddor finner du goda soppor, såser, buljonger och desserter. Vi har även ett brett sortiment hälsoprodukter med hög kvalitet.

       
Läs mer om våra matprodukter!            Läs mer om våra hälso produkter!

 


 är Alpnaerings hudvårdsserie som baseras på värdefulla örter och växtextrakt med naturlighet och kvalitet som grundtanke. Vår tillverkare i Schweiz tillämpar den naturkosmetiska standarden BDIH, vilket innebär att produkterna varken innehåller mineraloljor, petroleum (vaselin) eller sodium lauryl sulfat alt. sodium laureth sulfate. De eteriska oljorna är helt parfymfria och skördas från ekologiska odlingar.

Produkterna testas inte på djur och vi använder enbart ingredienser som uppfyller miljökraven.
I serien ingår allt från den dagliga ansiktsvården, kroppsvård, fotvård till specialcremer och aromaoljor.

  Läs mer om våra hudvårds produkter!

Alpnaerings produkter säljs på så kallade homeparties. Det är ett både smart och roligt sätt att handla på för dig som är konsument. Du får prova på allt du är intresserad av, får recept och matlagningstips som du har användning för både till vardags och till fest. Är du dessutom intresserad av kost, hälsa och hudvård så finns det mycket för dig! Här kan du planera dina inköp i lugn och ro, få svar på frågor och göra din beställning direkt till någon av våra duktiga återförsäljare.


Krydda din tillvaro!Krydda din tillvaro!

Ett jobb som sätter krydda på tillvaron! 

Läs Mer...
   Inspirerande demokväll!  Inspirerande demokväll!

Samla dina vänner till en inspirerande
demonstrationskväll 

Läs Mer...

     
 
0 artiklar, Totalt 0,00kr
  Kassan