Nyheter

     

TÄVLINGSVILLKOR SOCIALA MEDIER


1. Tävlingen organiseras av Alpnaering Sverige AB och är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad av eller förknippad med Facebook, Instagram eller annan sociala medier plattform.

2. Tävlande skall vara bosatt i Sverige och vara minst 18 år.

3. Du som deltar i tävlingen godkänner att vi eventuellt taggar dig, lägger upp ditt namn och ditt tävlingsbidrag på sociala medier, samt alpnaering.se.

4. I tävlingar som anordnas på våra sociala medier tävlar du alltid avgiftsfritt och utan krav på köp.

5. Vinsten/priset kan inte tas ut i kontanter och kan inte heller bytas ut mot annan/andra produkter till ett likvärdigt pris. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

6. Du som deltar i tävlingen måste ha en fullständig version av plattformen som tävlingen anordnas genom, samt följa de officiella reglerna på plattformen.

7. Vinnaren eller vinnarna utses av Alpnaering och kan ej överklagas.

8. Vinnaren utannonseras i den kanal som tävlingen sker från. Inom 7 dagar efter detta ska vinnaren/vinnarna via personligt meddelande uppge kontaktuppgifter, adress samt personnummer för leverans av vinsten. Om inte vinnaren kontaktar Alpnaering inom 7 dagar från offentliggörandet av vinnaren har Alpnaering rätt att utse en ny vinnare.

9. Bidrag som kan uppfattas stötande eller kränkande kan komma att tas bort utan förvarning.

10. När du deltar i tävlingar på våra sociala medier godkänner du Alpnaerings tävlingsregler och villkor.

11. Information om hur vi hanterar personuppgifter finns i vår integitetspolicy

     
 
0 artiklar, Totalt 0,00kr
  Kassan