• Snabb leverans
  • Nöjd Kund Garanti
  • Schweizisk kvalitet

Grillade Revbensspjäll

klocka  25 min

  4 port

Njut av saftiga och smakrika marinerade revbensspjäll, perfekt kryddade med Alpnaerings Marinad krydda. Varje tugga bjuder på en explosion av smak och en mör konsistens. Perfekt för både grillkvällar och festliga middagar.


Beskrivning

Upptäck en smakupplevelse utöver det vanliga med våra marinerade revbensspjäll, kryddade med Alpnaerings Marinad, BBQ-Mix och Piccante Chili. Marinaden tränger djupt in i köttet, vilket resulterar i otroligt möra och saftiga revbensspjäll som faller av benen. Grillade till perfektion, är dessa spjäll en sann fröjd för både öga och gom. De passar lika bra till en festlig grillkväll som till en lyxig söndagsmiddag. 

 


Ingredienser

Revbensspjäll 1 ½ kg
Lök ½ st
Rapsolja 4 msk
Balsamvinäger 1 msk
Honung 1 msk
Soja 1 msk
Ketchup 1 msk
Senap

1 msk

Marinad 1 msk
BBQ-Mix 1 msk
Piccante Chili 1 tsk

 


Så gör du

  1. Finhacka löken och blanda med resterande ingredienser för att skapa en fin marinad.
  2. Lägg marinaden tillsammans med köttet i en form och låt marinera i kylen ett dygn (minst 4 timmar).
  3. Innan du steker eller grillar, torka köttet något med hushållspapper så att marinaden inte bränns fast i den heta oljan.
  4. Vänd under tiden på revbenen då och då och pensla dem med resterande marinaden. På så sätt blir de fina och krispiga, torkar inte ut och lossnar lätt från benet.
Tips! Kan även tillagas i mitten av ugnen i ca 1 ½ timme, 150°C.


Produkter i receptet

 


Fler Recept