• Snabb leverans
  • Nöjd Kund Garanti
  • Schweizisk kvalitet

Sommar Gnocchi

klocka  25 min

  4 port

Somrig gnocchi tillagad med Alpnaerings Grönsaksbuljong, Parsillade och Italy-Mix bjuder på fräscha smaker och härlig textur. Örterna lyfter grönsaker och gnocchi till en lätt men smakrik rätt. Perfekt som enkel sommarlunch.


Beskrivning

Gnocchi blir en somrig och lätt rätt när den kombineras med säsongens grönsaker och smaksätts med Alpnaerings Grönsaksbuljong, Parsillade och Italy-Mix. Buljongen ger djup och rund smak, medan Parsillade tillför en fin vitlökskaraktär och färska örter. Italy-Mix rundar av med klassiska medelhavstoner som basilika och oregano. Denna gnocchi kan serveras varm, ljummen eller kall, vilket gör den idealisk som sommarlunch, picknickmat eller lättare middag. Passar bra tillsammans med tomat, zucchini och vårlök för extra färg och fräschör. Rätten är enkel att tillaga med en balanserad smak som passar hela familjen under varma dagar.

 


Ingredienser

Gnocchi 500 g
Körsbärstomater 250 g
Zucchini 1 st
Paprika, gul 1 st
Vårlök 1-2 st
Grönsaksbuljong, färdig 2 dl
Olivolja 2 msk
Tomatpuré 2 msk
Parsillade 1 msk
Italy-Mix 1 msk

 


Så gör du

  1. Skär körsbärstomater, zucchini, paprika och vårlök i önskad storlek.

  2. Tillbered 2 dl Grönsaksbuljong.
  3. Hetta upp olivoljan i en stor stekpanna och fräs paprika och zucchini.

  4. Tillsätt efter en kort stund hackad vårlök och tomatpurén och fräs kort.

  5. Tillsätt nu potatisgnocchin och avglasera med grönsaksbuljong och låt koka upp. Låt puttra i 3-5 minuter.

  6. Tillsätt körsbärstomaterna och smaka av med Parsillade och Italy-Mix.

Tips! Garnera gärna med ruccola, hyvlad parmesan och basilika.


Produkter i receptet

 


Fler Recept